Ajutor! Vreau să slăbesc!, emisiune sponsorizată de ColonHelp, la Prima TV

București, 30 ianuarie 2013:

Prima TV lansează mâine seară un show unic în peisajul media românesc, o emisiune de educație și sănătate: „Ajutor! Vreau să slăbesc!“. Într-un moment în care televiziunile aleargă după audiență și în prime time își găsesc locul în cele mai multe cazuri doar cancanurile, scandalurile, Prima TV a ales să facă educație pentru sănătate, să fie sursă de inspirație și motivație pentru toți cei care își doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Proiect inițiat de ColonHelp și dus la îndeplinire de Prima TV, emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ este dedicată persoanelor care au probleme cu greutatea și își doresc să găsească o metodă de a slăbi sănătos. Emisiunea nu promite minuni, ci pune în prim plan sănătatea, stilul de viață sănătos, motivația, răbdarea și perseverența. Totul sub îndrumarea consultantului în nutriție Cornelia Marin, a antrenorului Stelian Tufaru și, bineînțeles, cu ajutorul ColonHelp!

Participanții la emisiune sunt oameni obișnuiți, care s-au hotărât să își accepte greșelile și să înceapă o altă viață, o viață mai sănătoasă. Timp de 10 săptămâni, telespectatorii vor cunoaște experiențe de succes și se vor convinge că schimbarea stilului de viață are un impact puternic asupra sănătății. De la consultantul în nutriție Cornelia Marin vor afla cum să facă alegerile corecte în materie de dietă, vor afla diferența dintre un regim și un program de nutriție sănătoasă. Antrenorul Stelian Tufaru va coordona exercițiile concurenților pentru a scăpa de stresul kilogramelor, iar ColonHelp le va face dieta mai ușoară.

Prima TV și ColonHelp te învață să trăiești sănătos!

Parteneriatul Prima TV – ColonHelp se înscrie în filozofia companiei Zenyth Pharmaceuticals, al cărei motto este „Mai multă educație, mai multă sănătate“. De-a lungul timpului, Zenyth s-a implicat în numeroase campanii de informare și educare a publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos.

ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere și slăbire, ColonHelp este un stil de viață, un factor inspirațional și motivațional pentru sute de mii de români care au urmat o cură cu acest produs și au reușit să adopte un stil de viață mai sănătos! Acest lucru îl descoperă în fiecare zi participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ și sperăm că îl vor descoperi și telespectatorii, pe care ColonHelp îi așteaptă, în fiecare emisiune, cu sfaturi pentru o viață sănătoasă! Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30!

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Articolul anterior
Cornelia Marin, specialistul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“
Articolul următor
Primul episod, prima poveste de succes: Iuliana Tănase!

Nu am găsit niciun rezultat.

2 comentarii. Leave new

  • Bravo, felicitari!! Astept emisiunea din seara aceasta!! Omul invata cat traieste si cred ca aceasta emisiune ne va da sfaturile de acre avem nevoie, fara sa mergem la doctor!

  • in cadrul curei de slabire vor fi folosite si produsele ColonHelp? vom avea si noi acces pe site la aceste cure?
    multumesc

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.